lørdag, november 14, 2009

Mini i himmelen...

ja kort forklart er mini med opp til Budor hvor min søsters familie har campingvogn, og mini har nesten ikke sovet i natt. Hun gledet seg så sinnsykt til å sove over og inni en campingvogn... søt assa. Ikke mye som skal til for å glede disse små. Men plassen de har den store vogna er råflott og nå oxo med et splitter nytt spikertelt er det jo som en hytte på fjellet. Jeg syntes camping er strålende.
Mini på camping og mor på singelfest... hihi kontraster ja... Gled-gruer meg til å se hvor mye gale mennesker det er samlet i et og samme bygg, jentene har sin egen sminkeavdeling oxo noe så harry lixom... jeg dævver... Men med nye slim jeans fra JC, ny skjorte fra H&M, nye støveletter fra Din Sko seffern, nytt belte fra H&M, ny veske fra Lindex og ny lippgloss fra H&M må man jo få litt draget i kveld... eller ikke... Jaja jeg skal seriøst ut å sjekke opp mannfolk i dag... knis...

Lykke til til meg selv og et klapp på skulderen, detta går bra... hihi

fredag, november 13, 2009

5 hjulet på vogna...

... jada det er meg det da... Fredag 20. november er det endelig min tur til denne fantastiske opplevelesen og det sammen med 3 veldig gode vennepar av meg og min ex. Jeg og min ex fikk billetter i julegave av min søster og hennes mann julen i fjor. Men så skjedde jo det som skjedde med meg og min ex så derfor ble billettene solgt... men nå blir jeg jo da 5 hjulet på vogna alikevel da... men men gleder meg alikevel til å se denne flotte musikalen. Det skal bli gøy.


Så enda et positivt innspill i livet mitt, selv om jeg egentlig ville hatt med meg en ved min side der oxo...
God helg folkens...

torsdag, november 12, 2009

Singelfest...

... ja, det har jeg bestemt meg for at jeg skal gå på til lørdag. Kanskje klarer jeg å se litt lysere på livet etter det, kanskje finner jeg min neste kjæreste der eller kanskje det er fiasko hvem vet... ingen vet det før jeg har vært der. Så lørdag kl 19 braker det løs på Soria Moria hvor www.sukker.no arrangerer singelfest for 500 single jenter og gutter... Det her blir skummelt, spennende, teit, morsomt, gøy, flaut... har jo ikke sjekka opp noen på 9-10 år. Hmmm hvordan gjør man det igjen lixom?


Ja, så det her er mine lørdagsplaner da... ønske meg lykke til for det trenger jeg for jeg vil finne meg en kjæreste hvis noen vil være kjæreste med meg da...
Strax god natt.

onsdag, november 11, 2009

Sommerferien 2010

Ja, litt lysglimt i hverdagen er det jo i allefall... Sommerferien er i box og det er deilig. Vi skal ned til vår knakende kjekke kelner på Ideal Beach Taverna på ferie og 14 dager med nydelige lunsjer med masse latter og kos. Jeg og mini som femte hjulet på vogna men men... slik er det jo bare, og nå blei jeg trist igjen... føler for å gråte hele tiden omdagen jeg. Inne i en veldig tirst periode nå, mørkt når man drar til jobben og mørkt når man kommer hjem fra jobben og ingen å lage middag til eller ingen å legge seg sammen med... uff nei det her innlegget skulle jo være positivt men ble selvfølgelig litt begge deler...
Men stranden som er avbildet under skal jeg spasere på i Juli og da med en kropp jeg føler med vel med faktisk!
Så blir det oxo masse iskald øl og masse Raki, og det som bare er så jækk pyton assa, men en eller to slike så blir man jo så blide... hihihihi
På bildet under ser vi et tårn med snappsglass som vi har drukket Raki av, og det var sommerferien 2008 sammen med mine foreldre, min søster, min svoger, to tantebarn, tante og onkel og min mini og min daværende mann men nå exmann...
God kveld videre i Norges land...

tirsdag, november 10, 2009

Mmmm smørgrøt...

... er godt det mmm... Mini droppet turningen i dag for hun hoster fortsatt, og i disse dager syntes jeg det er greit, hun var jo hjemme fra skolen onsdag, torsdag og fredag sist uke pga feber og masse elveblest. Når jeg hentet hun på skolen i dag så hun helt oppgitt opp på meg oxo sa hun: mamma jeg har jo sagt at jeg ikke vil at du farger håret ditt.
Jada, helt riktig folkens nå er jeg helt brunette blitt og liker det veldig godt. Vi kom hjem og var litt kalde begge to oxo lagde vi oss litt fattigmannskost som man nesten kan kalle det, SMØRGRØT eller det litt finere ordet på det er jo FLØYELSGRØT og jeg sier bare nam nam. Det er jammen meg mektig og jammen meg supergodt assa... ikke noen slankekost men det spiller ingen rolle, lenge til bikinisesongen nå.

Mens vi satt å spiste sier mini pluttselig: mamma jeg gleder meg så innmarri til jeg skal på fjellet med pappa oxo stråler hun opp og forteller at de har vært ute å kjøpt ny bobledress som hun skal ha med seg opp dit. Så spør jeg hvorfor hun gleder seg, og det er for at alle skal ha med barna sine oppover og da skal jeg og H spionere på J, M, F, S og M hihihi og hun flirer. Gud hva hun husker assa, vi har hatt det som tradisjon på den her årstiden hvor julebordsesongen settes i gang, er det lixom den her helgen hvor bandets damer har blitt med og da med barn, en familiehelg... litt slitsomt men utrolig gøy for ungene. Og som dere har fått med dere er det da ikke jeg som blir med på tur den her gangen. Faktisk litt leit... men hva får jeg vel gjort med det da, ingenting. Er nok nesten helt glemt jeg av resten av bandgjengen. Mini sier oxo at jeg har så lyst til at du skal bli med jeg mamma... og jeg får en klump i halsen og må svelge, tenker litt og svarer tilbake - vet du hva mini det har jeg lyst til oxo... Hun har nok mange tanker hun ikke snakker med meg om vil jeg tru.

Ha en kald kveld videre.

søndag, november 08, 2009

Trist jeg...

Her sitter jeg i stua mi etter en kjempekul helg med nye mennesker jeg blir kjent med og med gamle venner fra Moe og alikevel er jeg trist... hvorfor? Jo, jeg skal prøve å skrive så dere forstår hvorfor jeg er trist.

Jeg blir trist og feller mange tårer ofte når jeg tenker tilbake på de siste 7 mnd av mitt liv... faktisk et rent helvette, selv om jeg har opplevd masse gøy oxo som exempel tur til Lisboa med 7 gode venninner og familiemiddager med stort og smått av tantebarn, fettere, kusiner og tante og onkler, min svoger, mine foreldre og en superviktig person som er en mentor for meg til tider, min storesøster... men alikevel har jeg en trist Therese inni meg som jeg ikke liker, for jeg er ikke slik egentlig jeg. Jeg er ikke ei jente som liker og bo alene, ble ikke født til det jeg. Jeg er ikke ei som liker og være singel, ble ikke født slik jeg.

Jeg hadde jo funnet mannen i mitt liv hvor vi 4. februar noen år tilbake står i Løken Kirke å sier JA til hverandre og vi lover hverandre i gode og onde dager... men livet snur til tider litt for fort. 1. tlf samtale for 7. mnd siden endret hele livet mitt. Og det har i løpet av disse 7. mnd forsvunnet 12. kg av min kropp, kort forklart skulle jeg heller lagt på meg igjen de 12. kg hvis jeg kunne skru tiden tilbake og få A4 livet mitt igjen i verdens fineste hus på omtrent verdens minste sted, i verdens flotteste boligfelt, med verdens flotteste naboer og verdens flotteste venner jeg har på det bittelille stedet der ute i skogen som heter Moe.

Jeg vil lixom ikke dele meg med en annen mann enn min ex mann jeg, det her høres jo helt sykt ut men det er bare slik jeg er, vi holdt sammen i over 9 år. På 9 år opplevde vi utrolig mye gøy, flott, trist, fantastisk, overaskelser, intriger, sjalusi, hjernehinnebetennelse, fødsel, opperasjoner, nytt hus, ny bil, katt, kanin, kule fester, avslappende ferier, gode sexoplevelser. Ja hva annet kan man ønske seg lixom...

God søndag videre mine venner her inne som gidder å lese disse sutrete ordene mine...